John Mogensen Tribute

John Mogensen Tribute lørdag den 28/9-24

John Mogensen Tribute på Gesten Kro 

To typer billetter: 

  1. Spisning og koncert: 385kr. pr. kuvert 
  2. Koncert: 195kr. pr. person 

Der er både syng-med-garanti og fut i fejemøget, nar John Mogensen Tribute giver koncert og spiller alle de gode gamle hits og klassikere fra John Mogensens bagkatalog.

Frontfiguren Brian Arnold er, bade af udseende og gemyt, personificeringen af John Mogensen og træder derfor let og elegant ind i rollen som John Mogensen, så man næsten går hjem med følelsen af at have oplevet den rigtige John Mogensen. Brian Arnold Han har i øvrigt optrådt som hele Danmarks John siden 2014.

Musikerne i bandet, har som band spillet sammen de sidste 20 år, men har alle tre mere end 30 års erfaring som udøvende musikere. Når John Mogensen Tribute går på senen, leverer de en folkelig og respektfuld hyldest til den savnede folkekunstner og bulldozerpoet, John Mogensen, der gav os sange som: Så længer jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut i fejemøget, Karl-Herman og jeg, To mennesker på en strand,
Nina Kære Nina, Sidder på et værtshus, Erik Oluf Andersen, Karl & Ann-Cathrin’, Ensomhedens Gade nr. 9 og mange, mange flere.

Se en video med John Mogensen Tribute https://youtu.be/NLT4SrH7f7U

Minnas velsignelse
Et møde i 2018 med John Mogensens datter, Minna, blev dog skelsættende for bandet. De skulle spille koncert i Kalundborg og havde fået at vide at Minna var til stede, og de vidste godt hvad hendes mening var om John Mogensen filmen og nogle af de forskellige Mogensen imitatorer, og frygtede lidt at skulle møde hende.
Brian Arnold bød dog Minna på en sodavand i backstage lokalet. Hun sad længe og stirrede pa forsangeren uden at sige noget. Efter et stykke tid, udbrød hun: “Gud, hvor du ligner min far.” Det var ikke udseendet, hun tænkte på, men Brian Arnolds væsen og rastløshed, hun refererede til.
Under koncerten, mens orkestret spillede John Mogensen klassikeren ”Nina, kære Nina”, som John skrev til Minna, kom hun frem til scenekanten og vinkede Brian Arnold hen til sig. Han ilede hen til hende, med hjertet oppe i halsen. Minna gav ham et kærligt klap på skulderen og sagde:
”Fortsæt du bare med det der. Hyg dig, min dreng, og pas på dig selv”.
Så John Mogensen Tribute kan bryste sig, at være det eneste John Mogensen kopiband, der spiller med Minnas velsignelse.

John Mogensen Tribute leverer en unik koncertoplevelse i særklasse hver gang, hvad enten det er til festivalen, halballet, byfesten, kræmmermarkedet, spillestedet, pa bodegaen eller til den lille private fest.
Udover syng-med-garanti, når John Mogensen Tribute underholder med alle de gode hits fra John Mogensens bagkatalog, vil publikum også kunne forvente at høre en masse anekdoter om John Mogensens liv, op og nedture og ikke mindst hans udødelige sange. Brian Arnold har en kæmpe viden om emnet, og kan slet ikke lade være med at dele ud af den mellem sangene.

Vi serverer kroens lækre buffet med forret, hovedret og dessert samt friskbagt flutes med smør.

385,- pr. person