Hold julefrokosten i Sydjylland

En julefrokost er helt klart en af årets største events, som folk glæder sig til, derfor er det vigtigt at både maden og lokationen er i top. Alt dette finder du her hos Gesten Kro.

Hos Gesten Kro har vi masser af erfaring med blandt andet julefrokoster, som vi elsker at kæle om. Julen er en tid, hvor man får god mad og en kro julefrokost er ingen undtagelse. Du kommer til at få den helt klassiske julefrokost menu, som falder i alles smag, så her kan du roligt sætte din lid til os. Ønsker du at vide hvad menuen består af, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om hvad du/i evt. ønsker at fjerne/tilføje menuen.

Julefrokost på kro

Der er intet som at holde en julefrokost på kro, for her finder man en virkelig hyggeligt stemning, som man ikke finder andre steder. Det er blandt andet fordi der bliver taget hånd om hver enkelt gæst, her overser vi nemlig ikke nogen. Derfor kan man kontakte os, hvis man ønsker at lave ændringer i menuen eller andet. Vi har blandt andet nogle åbningstider, som vi sagtens kan rykke lidt rundt på, hvis du ønsker at holde en større julefrokost i Sydjylland. Det er blandt andet fordi vi ligger i Sydjylland, og hermed kan vi skabe en helt vild hyggelig, men i den grad også en sjov julefrokost. Ønsker man en julefrokost i Sydjylland, så behøver man ikke være en familie der holder den årlige julefrokost på kroen. Her er vi åbne for alle, så skal du holde julefrokost med dine kollegaer, så send en besked, så finder vi ud af det sammen.

Julefrokost i Sydjylland

Julefrokosten foregår jo som nævnt i Sydjylland og her forstår vi hvad der skal til en god julefrokost udover en god menu, som er grundstenen. På Gesten Kro serverer vi selvfølgelig også øl og snaps til maden. Efter maden er kommet ned og den har fået tid til at lægge sig. Så skrues der op for musikken, for så er det tid til en svingom eller to. Så tag kollegaen eller svigermor i armen og vis hende dine dansetrin, det kan kun være en sand fornøjelse for begge parter. Fortsætter festen til langt ud på natten for dit vedkommende, så kan det være en god ide at bestille natmad, når i også bestiller julefrokosten. Vi har et stort udvalg af natmad, som blandt andet strækker sig fra klassikeren med byg selv hotdogs til lune frikadeller med kartoffelsalat. Herfra er der ingen, som kommer til at gå sultne hjem, ellers så er det af egen skyld.

Så ønsker du at holde en sjov og festlig julefrokost, så send en besked eller ring, så kan vi tage en snak om hvad i ønsker. Så kan vi nemlig sørge for dine ønsker bliver opfyldt til punkt og prikke ud fra aftalen, så i kommer til at få en uforglemmelig aften.

Kontakt os idag