Firmafrokost hos Gesten kro

Skal du og dit firma holde en firmafrokost, så er Gesten Kro lige noget for jer, da vi er vant til at tilpasse os den enkelte gæst. Vi vil nemlig gerne sørge for at der bliver taget hånd om hver enkelte gæst, for vi vil gerne sørge for at give en god oplevelse. Det gør vi også igennem vores mad, som i bestiller i forvejen når i kommer, medmindre i kommer forbi i de normale åbningstider. Ønsker du at holde din firmafrokost i virksomhedens lokaler, så kan vi sagtens lave en aftale om det, hvad enten du ønsker det dagligt eller blot en enkelt gang.

Lækker mad

Vi sørger for altid at lave og servere lækker mad, for det er hvad vi brænder for. Man kan se alle de retter, som vi normalt tilbyder inde under menuen, men vi er også åbne for forespørgsler, hvis i ønsker noget bestemt. Ønsker i bare at komme forbi til dagens ret, så er i velkommen til det, men kommer i mange, så må i meget gerne give besked, så i ikke skal vente for længe på maden. I kan også følge med på Facebook, for at se hvad der bliver serveret denne uge, men i er også velkomne til at bestille andet fra menukortet.

En social firmafrokost

Når man tager sammen afsted i firmaet for til frokost eller middag, så får man snakket om alt mellem himmel og jord. Emnet er fuldstændig ligegyldigt, det er det, at man lærer hinanden at kende, for så kommer man til at kunne bedre med hinanden. Så tag dine kollegaer under armen og tag et smut forbi Gesten Kro til en firmafrokost, hvilket chefen nok gerne vil betale, hvis du formulerer det som ovenstående. Og så kan i jo altid tage kunder eller potentielle kunder med, så i får en bedre relation til dem. Man kan jo sagtens have en sjov og hyggelig firmafrokost med kunderne. Det er i hvert fald noget, som vi gerne vil gøre vores bedste for, vi elsker nemlig at tage hånd om hver enkelt gæst.

Kontakt os idag